Söndag......

Hejsan alla glada :D

Nu har veckan tagigt slut. Lite tråkigt men också skönt.

Dock jobbade jag på studentpuben i går, så jag känner mig lagom sliten, men då är det roliga också att jag slutade tidigare för att min pojkvän skulle upp kl 7 imorse, och han jobbar också där. Han skulle nämligen på domarutbildning med hokeyn. Han dömer ungdomslag nämligen. Och eftersom att han gick upp kl 7 i morse så hade jag en känsla av att jag kommer inte kunna somna om, men jag lyckades. Så¨jag fick också bli en pigg människa i dag.

Denna dagen kommer i stora drag vara lugn..... ( Men sånt är också skönt )
Idag ska jag (Om jag orkar med allt :P), skriva lite på vårat arbete, ladda upp bilder på fb (som legat för länge i kameran), handla middag, och överaska killen med något gott (Har dock ingen anning om vad det blir än.)

Kanske kommer en snabb uppdatering ikväll.

CYA

Sorry...

Hallå.
Lite dålig uppdatering här, men jag har haft det fullt upp med skolan. Vilket man inte alls kan tro... Men jag har iallafall gjort ganska mycket.
Ska nog jobba på kåren på lördag, om jag behövs. Då det inte känns så snällt att väcka min pojkvän när jag kommer hem ca 3 på morgonen och han ska på domarutbildning, och ska upp klockan 7 på morgonen. Vill inte vara så elak. Även fast jag tror att han skulle kunna ta det....

Idag har jag fixat mina och minis naglar. Kommer en bild på dom. Det guldiga och fjärilen som är på mina naglar kommer från Japan, och min snälla lilla Åsa. Och jag ska nog be henne skicka mera, det är rolig att göra iordning naglarna ordentligt i bland, jag är dock inte jätte duktig på det. Men man blir ju bättre, ju mer man försöker. :D



Imorgon ska jag vara duktig igen och plugga. Måste lägga in lite information om de överlevandes upplevelse, med andra ord, typ vittnesutsagor. Det finns jätte många. Men dom är inte alls kul att läsa, man känner förtvivlan i texten.

Nej, nu tror jag att jag ska bege mig till sängen......

CYA

Dagen i stort.

Hellu. :D

Idag har jag spenderat 2 timmar på Waynes inne i stan. Vi har nämligen pluggat, då vi håller på med vårat arbete i organisatorisk säkerhetsteknik. Det är ganska kul, bortsett från att jag håller på att läsa haverikommisionens slutrapport, som är på en sådär 229 sidor. Inte alls jätte kul.

Men förhoppningsvis så blir slut produkten bra.

Men i helgen kommer ju killens syster och pojkvän ner. Ska bli kul, och jag har en känsla att vi kommer gå till kåren. Det är alltid roligt att umgås med människor där.

Nej, nu ska jag göra nåt annat :P

CYA

Ny energi, kan vi hoppas :D

Hejsan.
Just nu sitter jag med min pojkvän och myser i soffan, och kollar på Miss Secret Agent 2. Den filmen är riktigt rolig. Det har varigt en riktigt bra helg, vi firade ju min 20årsdag här nere i KNA. En massa roliga människor kom, hade jätte trevligt, jag fick tillochmed fina presenter. Det trodde jag inte att jag skulle få, jag fick en jätte fin mugg med mitt namn och en text, fick en skål med massa godis i :D, och lite mer. :D

Denna dag har gått åt till att skriva och läsa haverikommisionens rapport om Estonias förlisning på internationellt vatten. Herre jisses, tror verkligen att jag har tagit vatten över huvudet. Men det löser sig nog. Men en rapport på 229 sidor är inte alls att leka med, känner jag. Men jag tror att jag kommer överleva, men sen ska man lyckas att skriva nått vettigt om det också. Det var ganska mycket som failade. Dessvärre. Men men, nu ska jag vara trevlig mot min pojkvän och umgås och gosa. Det är alltid mysigt, även om det är en tisdag.

Sen kommer ju hans syster och hennes kille hit i helgen. Det kommer att bli riktigt trevligt :D

CYA :D

PARTY :D

Hejsan.
Idag så ska vi fira min 20årsdag nere i KNA. Bara ha det trevligt.

Just nu ska jag in till stan och fika, och kolla efter ett par nya jeans, så jag kan slänga dom gamla, trasiga.

Och jag orkar inte skriva mer nu, lite för seg i huvudet.

CYA

lite bilder :P

Som lovat kommer lite bilder :D


Detta är en av fyra böcker i oranisatorisk säkerhetsteknik, den är på 726 sidor. :(


Mina vinster från grönan. Den oranga grodan vann jag på ett spel där man skulle skjuta grodor på näckrosor. Den bruna björnen vann min pojkvän till mig, då han försökte vinna en större :P Resten var såndär vinn varje gång :D


Min nya väska :)

Seg

Hejsan.

Liten uppdatering.
Jag och min pojkvän är tillbaka i våran lägenhet i KNA. Vi kom hem igår. Och jag tipsar alla som ska till stockholm från KNA att flyga och inte ta varken buss eller tåg. Det kostar en hudring mer, men det är så värt det. Man sparar in tid och man är lite piggare när man kommer fram.

Lite om min tid i stockholm.
Fredag: Kom hem till familjen vid 22, så man var lagom seg. Men jag hade med mig en present, som var till hela familjen, typ. Det var tre olika soters te från Tboden här nere, det var pepparmint/citron, mys pys och mammas mirakel. Den sistnämnda tog vi endast pågrund av namnet.
Lördag:Sov så länge vi bara kunde, sen åkte vi ut till Gladö Kvarn, för att säga hej då till min tjejkompis Anna, som har åkt till Irland för att jobba som Au-pair i ett år. Så vi spenderade lite tid där, och som vanligt så kidnappade jag kläder i hennes garderob. Efter det så åkte vi hem till familjen och åt middag med min mormor. Efter det så skulle vi på bio med mini och hennes kille, och minis bror. Såg Toy Story 3 i 3D. Jätte rolig film.
Söndag: Gröna Lund för hela slanten, hade jätte kul. Vann till och med rvå saker på deras spel dom har. :D Jag som aldrig vinner nåt på sånna spel. Kan lägga upp lite bilder på mina vinster. (jag lovar, har ändå inget att göra just nu).
Måndag: Tog det lungt, och tog flyget hem vi 18.15.

Ett tips, gå aldrig in i taxfree shoppen, jag köpte en DKNY parfym. Dyrt men luktar såååååååå gott.

Nej nu ska jag ta och lägga in lite bilder på bloggen. :D

Cya

Hellu

Hejsan.
Nu har skolan börjat för min del igen. Jag ska läsa en kurs som är på 22,5 hp (eller ECTS) vilket betyder att jag ska läsa denna kurs i två läsperioder (En termin), men när nästa läsperiod börjar så kommer jag att läsa två kurser parallelt, och tro mig det är inte alls kul. Det som är intressant med kursen är att det är psykologi. Vilket alltid är kul att läsa. Kan kolla om jag kanske kan lägga upp nåt av det vi jobbar med. Då vi ska hålla på med olika "cases" nu, just inom psykologin. Kan förklara mer när jag känner att jag orkar.

Men livet rullar på, det har vartigt nollning på BTH, och vi fick en massa nya studenter, roliga människor. Och vi hade det jätte kul, var tillochmed på nollesittningen. Jag kan lägga upp bilder på hur min kära ovve ser ut. Då jag levt i den en vecka. Och man får ju nya märken när man är med på sittningar. Det är alltid kul att får nya märken. Och detta märket var med Maggie i simpsons med på.

Denna vecka så fick jag min nya HTC telefon, en Wildfire, jag gillar verkligen den, passar mig alldeles utmärkt :) Den telefonen tipsar jag starkt om.

Idag ska jag och min kära pojkvän upp till min familj i Stockholm, då vi ska på Gröna Lund på söndag, jag vet att det är sent att gå på grönan, men det är alltid kul, och är det kallt så klär man helt enkelt på sig mera kläder. Om jag hinner under min korta vistelse i stockholm så kommer jag att uppdatera.

Jag ska också försöka träffa lilla Anna, då hon åker till Irland som aupair i ett år. Jag hoppas attt du kommer att ha det kul där. Och Engelska är inte nåt problem för dig.

Nen, nu måste jag packa det sista inför flyget, så vi inte åker härifrån utan kläder eller liknande. Jag säger bara, jag och mina listor.

CYA LATER :)

RSS 2.0