Hm?

Hejsan.
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag skyller på midsommarhelgen och att jag har jobbat. :P
Nog för att jag ska jobba imorgon, onsdag och torsdag. Det var dock meningen att jag skulle jobba på fredag och inte torsdag, men nu lyckades jag byta dag, längre helg. Ska bli skönt, sen så får jag se vad jag ska göra i helgen, det kan vara massor av saker som skall hittas på.
Men åter till idag, så kollade jag på fotbollen, tyckte riktigt synd om England, ett klart mål som inte sågs, vilket kändes som att dom gav upp efter detta. Sen så gick vi till glassiären, SÅÅÅÅÅ gott, jag ska lägga upp en bild nån dag så ni får se hur det ser ut med en kula, som är nästan lika stor som en tennisboll om inte större. Skall kolla igenom datan, och lägga upp en bild senare idag :P
CYA

Opps

Hejsan, det var meningen att jag skulle skriva igår, men det glömde jag, men men.
Bara en liten snabb uppdatering innan jag ska springa iväg till bussen som tar mig till jobbet...
CYA :D

Nehe

Hejsan...
Jag skulle ju ha jobbat idag, men leveransen som vi skulle ta hade inte kommit in, så jag fick ledigt. Så jag har soooovigt ordentligt, eller ja så bra som jag kunde. :P
Skriver mer senare i kväll, då jag nu ska lägga mig och läsa en bok. ^^
Cya

Väntar...

Hejsan.
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta så att Ugly Betty kan börja på 5:an.
(Bjuder på en bild tänkte jag^^)
Den serien är riktigt bra, dock har jag missat en massa avsnitt, men jag hoppas att jag kan komma i kapp det i sommar eller nåt. Det finns ju så många serier som jag vill se, men jag är ju sååååå dålig på att passa tider som alla olika serier går på. Kanske för att jag alltid lyckas planera in att göra något, men jag tror att jag föredrar att kolla på tv när jag hinner (eller rättare sagt när jag vill ta det lugnt). Sen så kommer en rolig film på 6:an, på svenska heter den Familj på väg, med Robin Williams, han är en jätte  bra skådis.
Nej nu ska jag sätta mig framför dum burken och ta det lugnt, så jag ska jobba imorgon igen, ska faktiskt bli skönt. Då jag slipper vara hemma själv, så jag får umgås med människor.
CYA

Hemma igen :D

Hej.
Nu har jag vart och jobbat, för första gången. Det gick faktiskt riktigt bra, jag trodde det skulle vara krångligare med en del av sakerna. :D Och nu ska jag ta det lugnt en stund, kolla lite på tv, och slappa.
Uppdaterar nog senare idag, då jag just nu är helt slut i kroppen. Men så går det när man inte är van vid att jobba med det, (Bära stora kollin som skall skickas iväg).
CYA

God natt :D

Som den fina rubriken säger så tänkte jag säga god natt för mig, ska upp tidigt i morgon (idag, klockan är ju över 12) sen skall jag ut till torskors, kanske ska få jobba i 1 vecka där ute, vart eller vad tänker jag inte säga, det får bli en hemlighete. Men har jag tur så blir det 2 veckor, så har jag lite att göra på dagarna. Jag har just kollat på ett avsnitt av Criminal Minds (gick på 9:an), såååå sjukt bra serie, det går ett avsnitt på 5:an just nu, men det kan jag dock inte se klart på, då jag måste få lite sömn, så jag kan "test jobba" imorgon.
GOOD NIGHT ALL ^^

Hmmmm

Hej.
Sitter hemma ensam i lägenheten, och kollar på tv samtidigt som jag sitter på datan. Multitaskar, känner mig duktig. Men dock känner jag mig väldigt sliten, har inte sovigt så mycket i natt, inte så mycket som jag hade hoppats på, men man kan inte få allt i livet, och sen så var det första gången på lite mer än 6 månader som jag sov själv. så det är inte så konstigt att man hade lite problem att sova.
Nej, men åter till denna dag, skall plugga engelska då vi har våran föreläsning i kväll, och då måste man ha gjort uppgifterna som finns i det samlade papperna vi har fått (vi fick dom första dagen). Sen vet jag inte vad jag skall göra med denna dag. Jag har absolut inget inplanerat, så jag får väl se vad dagen har att erbjuda mig, om inte annat så kanske jag går ut och går. Det är ju alltid skönt att göra.
Nej om man kanske ska ta och göra i ordning kaffe till min kompis som skall komma om en liten stund, så att jag inte är helt själv hela dagen. :D
CYA

Cupckakes^^

Började med smeten:
Sedan en massa choklad:
All done, med frosting och allt.
Pretty???

Klättrar på dessa väggar.

Hellu
Som sagt var har jag ju nästan börjat klättra på väggarna, men bara nästan. Nej, jag sitter faktiskt och lyssnar på musik på datan och kollar på Systrar i jeans, som går på femman. Jag sitter och funderar på vad jag ska ta och göra, jag kan inte gå ut, för jag lovade killen min att jag inte skulle gå ut och gå på kvällarna själv. Så jag får väl ta och hålla det löftet.
Men om man ska ta och komma på något kreativt att göra här eller så, men man vet inte. Jag ska ta och lägga in bilderna på mina konstiga cupcakes som jag gjorde här om dagen..... Så får ni se de misslyckade sakerna.
Cya

Nu då

Hej hej.
Nu sitter jag och funderar på vad jag skall göra med min tid, så min kille åkte hem till sina föräldrar, eftersom att han fått sommarjobb i sin hemstad. ÅÅÅÅÅ vad jag har en känsla av att jag kommer klättra på vägarna, eftersom att jag inte har någon att prata med, vilket kommer som sagt var driva mig till vansinne, men jag hoppas att jag kan vända det till något bättre, till exempel ta mig ut och gå och jogga, kolla naturen, eller nåt, jag har inte den blekaste aning.
Men men, jag ska ta och se till att jag kan åka till honom, annars kommer det bli jobbigt, då får jag inte se honom på ca 2 månader,om det inte är mer än så, vilket jag har för mig att det är. Well.
Nej nu ska jag ta och sätta mig framför dumburken eftersom att jag inte hittar mer att göra på datan.
CYA :D

Cupcakes

Idag har jag varigt duktig och baka cupcakes, dock blev min frosting inte riktigt hundra, men man måste testa sig fram. Jag gjorde Chocolate Cupcakes med mocca frostings, men nu får jag hålla tummarna och hoppas att dom smakar bra, annars åker dom i sopkorgen....

Lägger upp bilder på dom senare...
CYA

Jaha.....

Nej det har varigt grått och mulet hela dagen. Såååååå tråkigt väder, jag hoppas att det skall bli bättre imorgon. Då vi skall grilla och så ute på Långö. Men jag bjuder på en bild som togs när jag och min pojkvänn var ute och gick.



Det är jätte fint här, man märker att det är en sommarstad. Det äe verkligen fint då.

CYA

Det var den idrottshallen de.

Hej.
Jag har fått en massa sms från mina vänner hemma i Tumba (Stockholm), och alla skriver att idrottshallen som tillhör Storvretsskolan, min gamla grundskola brinner. Så då ringede och kollade med min familj, och hör och häpna idrottshallen brinner. Så när jag sen kom hem kollade jag både facebook och nyhetssidor och hittade följande:
Aftonbladet
Dn´s artikel

Och sedan så fick jag reda på att det låg ett klipp uppe på youtube där man ser idrottshallen brinna ner. Jag vet inte riktigt hur man skall känna, men nu kanske Botkyrka kan bygga upp en ny bättre idrottshall. Man får väll hoppas att det blir till det bättre.

Men men, min sommarkurs i tillämpad engelska I (Applied English I), Jag hopppas att det kommer att gå bra, engelska gillar jag, men gramatik är svårt, det är bara att hoppas på det bästa. Nej nu väntar en varm och gosig säng på mig.

Cya

Ny design!

Hallå.
Jag har äntligen lyckats att fixa en snygg design. Woohoo. :D
Hoppas att ni tycker att den är snygg.

Cya

Ny start.

Hallå alla.
Nu tänker jag försöka med detta igen, och hoppas att jag blir bättre på att uppdatera.
Nu har jag ju dock lite mer tid till att uppdatera.
Jag har studieupppehåll från mitt program, men jag skall läsa en sommarkurs som startar i dag, då jag skall läsa tillämpad engelska. Tyckte att jag behövde uppdatera min engelska lite.

Nåja, kommer nog att uppdatera en gång till idag, efter jag kommer hem från min kurs. Slutar 22:00. WOOHOO^^


Cya

RSS 2.0