Skola imorgon igen.

Hejsan.
Sitter hemma och kollar på tv, med min pojkvän. Har tänt lite ljus och bara tar det lungt. Det känns skönt att bara ta det lungt så här på en söndags kväll, speciellt när man vet att man ska upp till skolan imorgon.

Var på hockey idag också, det var mellan KHK - Pantern, och KHK vann.

Nej nu ska jag var social.
CYA

Tenta inlämnad

Hej.
Nu är min tenta i psykologi (psykologiska perspektiv), det känns skönt att den är inlämnad. Men nu får jag hoppas på det bästa, att jag klarar den också....... Annars så måste jag göra en kompletterings tenta, orkar verkligen inte det. Så jag hoppas på det bästa.

Men för att se framåt igen, ska kanske på bio ikväll och kolla på The other guys, jag vill verkligen se den. Eftersom att trailern verkar så bra..... Och jag hoppas att den är bra med andra ord :D

På måndag börjar våran nya delkurs i Organisatorisk Säkerhetsteknik, och den delen är pedagogik, och jag ska vara ärlig och säga att jag inte ser fram emot det, då vi varje vecka ska lämna in en reflektions rapport på ca 400 ord. Det komme inte bli kul. Och sen så ska vi också snart börja med nästa examinationsuppgift. Och jag vill inte.....

Nej nu ska jag ta det lungt och kolla på tv.

CYA :D

HEMTENTA, i psykologi.

Hej.
Jag sitter vid matbordet i lägenheten och pluggar psykologi. Till hemtentamen som ska vara inne på fredag. Känns lite illa att jag verkligen inte har någon aning om hur detta ska fungera, då jag helt tappat tråden, allt man skriver ska ju ha nån form av en röd tråd igenom sig. Och ingen av oss som pluggar detta just nu, kommer ha en röd tråd, och liten i min klass kom på en riktigt bra idé, vi ritar ett rött streck genom hela tentan. Tycker att det låter bra.
Nej om jag ska återgå till tentan..... Kommer att bli en låååång kväll.
CYA

Helg.

Då var det helg igen. Den började på bästa möjliga sätt, umgås med kompisar. :D
Sen kanske man ska vara duktig och börja på hemtentamen som man fått, ska vara inne snart, känns dock konstigt att inte skriva tenta i sal. Då det är det man är van vid, men man måste ju vänja sig vid andra saker också, dock ska jag erkäna att jag inte fattar denna tentam. Men får väl hoppas att annan gör det, så dom kan förklara.

Nej nu ska jag ta mig till sängen, lång dag imorgon. Blå fyller år så vi ska fira honom, kommer nog att bli kul, redan köpt present tillochmed, nog för att man ändå var ute i sista sekund, men det blev bra ändå. :D

NATTI NATT

FREDAG :D

Äntligen fredag..... :D

Vart på hockey med liten, killen, anna och hennes pappa. Intressant match, blev 2-0 till KHK.
Och nu ska jag sitta i soffan och mysa med min underbara pojkvän.
Kanske skriver nåt mer i kväll/natt.

CYA

Hockey

Hejsan alla glada :D

Sitter i soffan med min pojkvän och kollar på Cold Case, Jag gillar verkligen det programet. :D
Dock sitter jag med strumpor och med raggsockor, och min pojkväns tjocktröja (från hans tid i lumpen, som tur är den jätte varm). Ska som överkriften säger på hockey, dock imorgon. Men det är kul, även fast jag inte är så intresserad av hockey, men det är nåt speciellt att se hockey live. Så mycket bättre......

Var på hockey i onsdags också, då mötte KHK (Karlskrona Hockey Klubb) Västervik. Dock var det en allvarlig skada i mitten av 3:de perioden, en av västervik spelarna fick in skrisko på halsen, vilket resulterade i blod på isen och ett avbrott på ca 10 min, dom tillochmed frågade om det fanns en läkare i publiken, då fattade man att det var allvarligt.

Men matchen imorgon är emot Mörrum, en derby match med andra ord. Kommer bli kul, vi brukar nämligen gå ett gäng, och skrika lite.

Nej nu ska jag ta mig till sängen.

CYA :D

Helgen slut.... :(

Hejsan.
Då var denna helgen över. Tråkigt tycker jag, gillar ju helg. Hade dock väldigt trevligt i helgen. Det var fest i helgen, hade mycket trevligt, och det var roliga människor med också.


Som sagt var vi hade väldigt kul :D

Nu ska jag göra iordning för middagen i kväll, blir Tost skagen (my way, inte med skagen röra alltså), Tacopaj, och chokladpudding till efterrätt.

Det kommer bli riktigt mysigt..... :D

CYA :D :D :D :D

RSS 2.0