Naglarna

Så här belv resultatet av mina naglar :D


Naglarna såg ut så här innan jag klippt eller filat. :D


Slut resultatet, jag är jätte nöjd. :D

Kommer nog att byta färg, och sätta nåt roligt på dem.

CYA :D ^_^

Imorgon.

Imorgon så kommer killens föräldar, han syster och hennes kille hit. Så idag blir det att städa och plocka iordning, och handla så jag kan laga flygande jackob till middag. Hoppas att dom blir nöjda. Nej nu msåte jag gå. Ska läman mini vi flygbussen då hon ska hem till stockholm.

CYA :D :D

(Kommer komma bilder på mina naglar snart)

Yay....

Hejsan.
Jag fick jobbet som vårdbiträde inom hemtjänsten, efter en intervju på ca 15 min. Hon var jätte positiv vilket gjorde att intervjun gick bra. Så jag är jätte nöjd, då jag trodde jag skulle sumpa den. Och sen så har jag gjort mina naglar, och jag är jätte nöjd, kommer bilder efter föreläsningen idag. Men dom är inte helt färdiga, ska måla dom också, men det orkade jag inte i går.

Nu börjar det bli stressigt, så vi hörs sen.

CYA :D


P.S. Nu börjar värdet här nere likna det på bilden. :D :D

Jobbinterjuv imorgon :D

Imorgon så ska lilla jag på interjuv för ett sommarjobb här i kna. Jag är så glad att dom ringde. Jag trodde det skulle ta ett tag tills dom hörde av sig. Eftersom jag skickade in min ansökan igår, och fick ett bekräftelse mail i morse. Men tydligen gillade de mitt CV och personliga brevet. Då dom ringde vid klockan 11. Jag blev väldigt förvånad. Nu är det bara hoppas att jag klarar av interjuven. :D

Sen efter så blir det andra möten till höger och vänster, det är jobbigt att växa upp, då vi måste fixa vårt projekt, sen blir det möte om mitt och Annas examensarbete. Och det kommer nog ta mycket tid. Och på torsdag så ska jag till läkaren igen. Jag vär där idag och sa att jag ville boka en tid, då säger tjejen i kassan, sitt ner och vänta så ska du snart få träffa någon. Efter 35 minuter så fick jag komma in till en sjuksköterska som bokade en tid till mig på TORSDAG, blev lagom irriterad, då hon i kassan kunde gjort samma sak.......

Nåja, nu gör hande jätte ont, så vi hörs.

CYA :D

Fixa naglar.

Jag sitter och funderar på om jag ska ta och fixa naglarna mina, men jag vet inte hur. Skulle vara kul att gå till en salong och fixa, men det kostar såååååå mycket ju. Och sen så kan man ju göra själv hemma, men då vill man ju inte sitta själv och fixa....... Hmmmmm, jag vill ju ha snygga naglar till syrran fyller år. Nåja, får fundera vidare.

CYA :D

Kom sist, av alla :P

Jag suger verkligen på go-kart. Men men, jag hade kul och det var huvudsaken, men dock så har jag jätte ont i min hand för tillfället, så jag skriver ett kort inlägg, och laddar upp bilder sen :D

GOKART IMORGON

Imorgon blir det go-kart, och middag. Ska bli skönt. Jag är så seg idag, så jag bjuder på en bild från festen vi hade hemma förra helgen. :D



Jag vet att jag ser knäpp ut, men jag bjuder på den :D

Min frisyr



Tänkte jag skulle bjuda på en bättre bild på min nya frisyr.

Tänkte jag skulle lyckas uppdatera igen sedan. Hoppas jag kommer ihåg det.

CYA

Lugn söndag!

Idag blir det att bara ta det lungt efter gårdagens bravader. :D Men tack alla inblandade för en underbar kväll. Jag kommer om jag orkar lägga ut bilder sen, men jag hade tänkt att njuta av solen som är frame och värmer oss här nere i söder :P

Och för en gångs skull så klagar jag inte på värdet. Det är faktiskt fint väder ute idag. :D Nej, nu ska jag plocka ihop minis stolar, och stekpanna, och ta med resten av tacogratängen till henne, eftersom att det som blev kvar är i hennes form. Så slipper vi den här hemma, slipper diska. Eller ja killen min slipper diska.

CYA :D:D:D:D:D

Jaha....

Jag sitter och skriver på projektet igen. Och jag ska verkligen inte kolla i böcker, då hittar jag bara mer att skriva. Men jag tog en paus och åt brunch med Anna och Timmy, tyckte jag var värd en paus. Då jag jobbat hårt med detta. Jag sitter även och funderar på hur jag ska göra med mitt examensarbete, om jag ska fortsätta på det vi håller på med nu, eller om jag ska rikta in mig på projekt gränslöst.

Nåja
CYA :D

Kaoset i Japan!

Först av allt vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men just nu så är min hjärna ganska fullt upptagen, både med skolan och det som hänt i japan. Och skälet till att jag grublar över japan, är för att en av mina bästa tjejkompis just nu bor i japan, och jag är väldigt tacksam över att hon bor i Tokyo. Och att dom "bara" drabbades av en jordbävning, med styrkan av 5 på richterskalan. Hon är nämligen den av mina vänner som jag känt längst, och som känner mig bäst.

Nej, nu måste jag stoppa ner huvudet i böckerna igen.

CYA.

P.S.
Glömde publicera inlägget
:P

Möten och en massa skrivande.

Morgondagen kommer att bestå av ett möte, då vi måste gå igenom allt för vårt projekt. Vilket betyder att jag måste ta mig förbi skolan först. Då jag har beställt böcker, som vi måste ha då det skall in under tidigare material. Usch, att jag alltid ska hitta saker som vi ska lägga till. Måste skärpa mig nu.

Nej, nu där det av mot sängen.

CYA :D

Skriva, skriva, skriva och skriva lite till!!!!!

Jag sitter och skriver på vårt projekt. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hittar nya saker att lägga till hela tiden. Jag menar verkligen hela tiden. Och snart måste vi börja att skriva på vårt examensarbete. Jag kan åtminstonde erkänna att jag känner mig smått produktiv iallafall. Så det är åtmisntonde något positvit.

Det blir att ägna hela morgondagen åt att skriva på vårt projekt. Och att maila människor till höger och vänster om saker som behövs. Sen ska man lyckas laga mat bland allt det där. Och jag har ingen aning om vad jag och killen min ska äta. Men men jag tror nog att vi kommer på något.

Idag blev det raggmunkar, :P dom blev riktigt goda.

Nej nu ska jag fortsätta maila och skriva.

CYA :D


SAKNAR SOMMAREN!!!!

Kryssningen

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men efter att vi kom hem från kryssningen så var jag helt slut, och när man väl kom på att man skulle uppdatera här, så kom skolan ivägen.

Men nu så tänkte jag att folk ska få en snabb genomgång om vad som hänt på kryssningen.
Det hela började med att vi vart tvugna att ta en buss som gick ca 1 timme innan inchekning, för annars skulle vi komma sent. Så då fick vi vänta länge på att gå på, eftersom att vi inte fick gå på förens klockan 19:40 ish. Vi höll alla på att få fnatt när vi väntade på att få komma ombord.

När vi väl kom på så skulle man lyckas hitta sin hytt. Och vi alla (15 personer) hamnade i två olika korridorer. Men efter att vi fixat iordnoing oss så skulle vi gå och äta. Det blev världens godaste lamm jag ätigt. Värd 180 kronor. Och vi fick en jätte god aptitretare innan middagen, på svamp, sååå jäkla god. Och servitören vi hade var nog den mest underbara människa.

Och efter middagen så blev det dags att festa :D Vi hade jätte kul. Även om det inte var så många på båten. Så hade vi riktig kul. Man gör det till vad det är. Och vi konstaterade att det blev så mycket billigare än när man handlar på systemet. Blev riktigt förvånad när vi räknade på det.

Och nedan bjuder jag på lite bilder :D


Jag och älsklinge min :D

'
Folk vid middagen. :D


Små hytter, eller ja om de ska rymma 15 presoner så ja :P


Dagen efter, syns det eller.


På väg av båten. och alla ar slitna efter kvällen. Och en massa shoppande i tax free.


RSS 2.0