Sorry.....

Jag ber om ursäkt för denna ur usla uppdatering. Men jag har varigt ute och levt mitt liv. ^^
En liten sammanfattning då.
Jag har hunnit fylla 20 (woohoo för mig), och jag fick då en underbar present av min lilla kines ^-^, hon hade gjort en liten film med bilder och videos på oss, så jätte gulligt. Det har varigt sailet här i Karlskrona, och Royal Republik spelade då. Jag tycker att dom är riktigt bra, det går att lyssna på dom på spotify, dom finns inte så många låtar uppe än (endast 3 st), men Tommy-Gun finns, just nu är det med min favoritlåt med dom. Sen har livet rullat på med både skola och livet.
Nu börjar dock nollningen här i Karlskrona (på lördag), ska bli riktigt kul. Jag "nollades" förra sommaren, och det var nog den roligast upplevelse man kunde ha. Vi i min klass som var med på nollningen lärde ju känna varandra så vi var redan ett litet "gäng" när vi väl började. Jag kommer att försöka att uppdatera min blogg under den tiden. Dock inte så troligt eftersom att jag ska vara fadder, vilket betyder LÅNGA dagar, men man gör det till vad det är. Jag är positiv till att jag kommer ha det riktigt kul :D
Nej, nu ska jag ta och gå iväg, skall till liten och fixa hennes smink. Om jag får så kanske jag lägger ut en bild på hur det blev. Gjorde även hennes och min egen sminkning till 80-tals temat på sailet. :D Kanske kommer bilder på det också.
Nå CYA PEOPLE

Opps :(

Ojsan, det var ett tag sedan jag skrev något här. Men men, Nu skriver jag iallafall :D

Det har inte hänt så mycket sen sist, jag är dock hos min pojkvän (hemma hos hans föräldrar) eftersom att han jobbar hela sommaren, så passar jag på att åka hit några dagar innan jag åker hem till min släkt uppe i stockholm. Då jag ska fira min 20års dag där hemma. :D

Vilket ska bli jätte kul faktiskt. Men jag funderar på om jag ska vara duktig och plugga, eller om jag ska kolla på en film, då vädret är så dåligt, det regnar.

CYA

RSS 2.0