Rullar på

livet rullar på som det ska, det är ju dock lite ensamt här hemma.
Men det är inget man inte överlever.
Cya

Nu så...

Hejsan alla glada :D
Hoppas att det inte bara är jag som börjar att ledsna på denna förbaskade värme. Jag hade ca 40 grader inomhus i lägenheten idag. Trodde att jag skulle bli galen.
Men dagen har varigt riktigt bra. Har varigt ute och gått med en kompis och hennes kille, handlade och tog bussen hem. Dock så väntade tvättstugan när jag kom hem. Men jag hade inte så mycket tvätt där, så det gick fort. Sedan lagade min tjej kompis kille mat, riktigt god tacospaj, hemmagjord är bäst.
Igår så bakade jag en riktigt god kladdkaka med hasselnötter och choklad. Blev JÄTTE god, bättre än väntat.
Och imorgon så ska jag får träffa min kille igen, dock måste jag åka hem på söndag igen. Har lite att göra här hemma. Men man överlever. Men sen kommer det att ta ca 3 veckor tills jag får träffa honom igen, men fördelen är att jag fyller år då. 20 blir jag :D
Men men det får vara allt för idag.
CYA

Den försvinner inte.

Denna förbaskade värme försvinner inte. Det känns som om det blir varmare. Jag vet att jag inte ska klaga när vi väl har värme. Men detta kommer att ta dö på mig. Varje fönster i lägenheten är öppet. Men får jag nån frisk luft NEJ. Sist jag kollade så var det mellan 29 och 30 grader inomhus. Detta är inte rättvist. Jag ska köpa mig en fläkt. Så kanske jag överlever sommaren.

Juste. Jag måste ju boka biljett hem till Stockholm, men jag har problem att bestämma mig när jag ska åka upp. Well, well.
CYA

Håller inte med för fem öre.

Läste nyss en artikel på aftonbladet om att Odell vill förbjuda kamphundar ( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7450690.ab ). Jag håller inte med alls. Det är inte hunden det är fel på, utan ägaren. Se till att kolla alla ägare istället med psykologiska tester istället, för det är fasen inte hunden som det är fel på. Min familj har nämligen en kamphund, nog för att hon e en korsning mellan olika kamphundar. Men den hunden skulle inte skada en fluga, hon kommer jätte bra överens med barn, och med det menar jag att barn kan dra henne i svansen och hon struntar fullständigt i det, och vill hon vara ifred så går hon och lägger sig i en säng.
DET ÄR INTE HUNDARNA DET ÄR FEL PÅ, DET ÄR ÄGARNA. DÅ SKA MAN INTE STRAFFA HUNDARNA.
Min åsikt och den står jag för.
Cya

Värme och åter värme.

Hejsan.
Sitter för tillfället och lyssnart på spotify i denna varma lägenhet. Det hjälper dock inte att öppna balkongdörren, det blåser nämligen inte ute. Jag har dock börjat fundera på att köpa en fläkt, så man får lite cirkulation på denna lägenhet. Är det bara jag som har fastnat för låten Waka Waka med Shakria. Jag tycker att den är riktigt bra.
Sen har jag funderat större delen av dagen på om jag ska baka nåt eller inte. Men jag tror att jag ska vänta tills folk kommer ner hit igen. Så det finns nån som kan äta upp den. Kanske vore en ide att någon äter upp den så den inte bara står. Jag funderar mellan Mississippi mud pie, eller en vanlig kladkaka, fast på mitt sätt. Folk verkar ju gilla den :D
Jag fick nämligen en bok med recept på olika choklad saker, 112 olika recept för att vara ärlig. Och jag har tänkt att jag ska lyckas baka mig igenom den, eller iallafall försöka.
Skriver nog lite senare ikväll. Ska fundera på vad jag ska göra.
CYA

Bilder, en massa bilder.

Hejsan.
Jag sitter och försöker organisera alla mina bilder som finns på datorn. Lite jobbigt då jag har en massa och allt ligger huller om buller i 70 olika mappar på datorn. Men man ska inte klaga då har man ju nåt att göra iallafall. Men men, det har varigt en riktig bra dag idag, varmt och skönt. Men lägenheten är så förbaskad varm på sommarana, och svin kall på vintern, finns inget i mellan. Men man ska inte klaga, när det för en gång skull är varmt i Sverige. Man kanske borde åka och bada nån dag. Juste måste ju boka min resa hem till Stockholm. Ska ju fira min födelsedag hemma. Men ska bara komma på hur jag ska fira den, om jag ska ut eller hur det nu blir. Nån som har en ide??
Nåja, ska fixa bilderna och kolla lite på tv, sen blir det sängen.
CYA

Tosia Bonnadan

Hellu.
Idag så är det Tosia Bonnadan, men detta på går i tre dagar faktiskt. Ska kanske dit med några vänner. Eller så blir det att grilla i Nättraby, dock så är det väldigt varmt ute. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag tror att det blir ett långt linne med leggings.... Känns lättast så.
Sen kanske man ska ta tag i läxor som man fått av sin professor, att göra under sommarledigheten. Men det är ju inte alls kul. Men det är nog ett nödvändigt ont om jag hade tänkt att klara av min tenta som är i slutet av augusti. Hoppas bara att jag klarar av den. Men jag har dock klarat mitt första år på BTH med alla poäng i behåll (Vilket betyder att jag har 60 högskolepoäng, det betyder att jag klarat alla tentor och projekt). Och jag är riktigt nöjd, det trodde jag inte att jag skulle klara, men hör och häpna. ^^
Nej nu ska jag hitta min kamera, så jag kan ta lite bilder.
CYA

Hemma igen.....

Dessvärre så tror jag inte att jag vill vara hemma, jag vill vara med min pöjk... Men men man kan inte få allt hät i livet har jag märkt. Jag hade det dock jätte kul i helgen. Tog årets första dopp, jätte skönt faktiskt.
Det blev en lite uppdatering av helgen, men jag är för trött just nu, kan bero på att man vart tvungen att sitta på bussen allt för länge. Det var en husvagns-olycka framför. Så det tog ett bra tag. Nåja hörs senare.
CYA

Duktiga jag! :D

Hejsan.
Nu har jag varigt duktig, jag har nyss dammsugit och torkat golven. Dock måste jag fortfarande diska, men när man gjort hälften går resten av bara farten. Idag har varigt en bra dag, massor med sol och inga moln på himlen, har till och med lyckats få lite färg på kroppen, då middagen idag åts på en ute-servering med underbara vänner. God mat också.... Men det är nog bara ett plus. :D
Imorgon ska man då få träffa pojken, det var ett tag sedan.... Det känns dock längre än vad det har varigt. Men jag ska ju packa och så, ska vara där till på söndag. Jag ska bara njuta av denna helg. Då det kommer att ta ett tag tills jag får träffa honom igen. Först när jag fyller år, men har jag tur så kanske jag kan åka dit igen snart. Men det är inte alls säkert tyvärr.
Men men, nu ropar disken på mig. Uppdaterar senare ikväll om minnet finns. :D
CYA

Oj..

Hejsan, Lite frånvaro på denna blogg. Men jag har haft mycket att göra. Jobbat som en galning, så att man har ont i ryggen, men det är sånt som händer när man inte är van vid att jobba på ett lager, helt enkelt. Men ska ta en ipren och börja ta mig till bussen som ska ta mig till jobbet. Eller ja den tar mig inte till dörren på jobbet, men nästan. Dock vet jag inte om jag vill gå ut just nu. Då solen lyser, och det är jättevarmt ute, det gör att jag hellre öppnar den franska balkongen vi har och lägger mig på golvet hemma och solar. Men det kan jag göra när jag slutat. Jag jobbar nämligen inte så mycket, inte så mycket ordrar idag, som tur är, då jag inte tror att min rygg skulle gilla det.
Sen när jag kommer hem så ska jag ta i tur med städningen och diskningen. Ska ju inte vara hemma på hela helgen, då vill man ju ha det fint när man väl kommer hem igen... Nej nu stängs musiken på datan av och så tänker jag börja gå mot bussen, ska bara hitta solglasögonen först....... Vägrar att gå ut utan dom.
CYA

RSS 2.0